Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Overal om je heen zie je platforms, projecten en organisaties. Die komen tot leven op het moment dat je gedreven en dapper genoeg bent om aan te reiken waar ze behoefte aan hebben.

Initiatief.

De wereld verandert snel.

We zitten met zijn allen uit te kijken. Voorzien van alle bronnen, alle middelen en al het geld hopen we dat jij gaat doen waarvoor je bent gemaakt. Iets beginnen. Iets starten. Iets nieuws; iets origineels. Bijvoorbeeld een product, project of bedrijf; of de vernieuwing daarvan.

Omdat dat in onze tijd de enige weg is.
Want afwachten is geen optie meer.

Echter, beginnen met iets nieuws is soms best wel ‘een dingetje’. Daarom hebben we een krachtige tool ontwikkelt om je te helpen met iets te starten en daarover te communiceren.

Omdat daar zo’n behoefte aan is.

De weg om te gaan is de weg naar een sterk fundament onder je identiteit. Weten wie je bent, waarom je bestaat en wat je toevoegt aan de wereld. En dan vrij ondernemen terwijl je weet dat de rest wordt geregeld.

Hoe helpen wij daarbij? Via ons pakket identiteit. Tijdens drie compacte sessies gaan we ‘schatgraven’ naar de reden van je bestaan tijdens ons BlueBats Business Development-traject. Daarover kan je meer lezen op deze pagina van onze website.

Weten waarom je bestaat doet iets. Zet in beweging. Raakt en inspireert. En trekt nieuwe potentiële ambassadeurs aan.

Jan-Jaap

P.S. Wij bestaan omdat we winst maken met ‘helpen uit je te laten stromen’ en dat op een slimme manier om te zetten in een communicatie-plan. Onder andere via emoties. Tikje vreemd wellicht. Maar dan zijn we volgens ons soms allemaal een beetje…

“The future belongs to those who are the owners of the initiative.”