Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Dynamisch

We helpen je bij het delen van jouw verhaal in een toon en stijl die bij je past. Waarom je bestaat en waar jouw onderneming of organisatie zich in onderscheidt.

Mijn verhaal

 

 

Mijn naam is Jan-Jaap Bats, de drijvende kracht achter BlueBats. Sommigen noemen mij hun ‘communicatiecoach’. Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van media en communicatie, ben ik nog steeds gedreven voor het maken van marketing die raakt.

Ik geloof dat het begrijpen van het waarom van je bestaan fundamenteel is voor het ontwikkelen van een goede communicatiestrategie. Werken vanuit een ‘framework’, een structuur, geeft daarna houvast voor het bepalen van communicatiekanalen. 

Wie weet wil je meer focus in je social media kanalen. Of vaker aanwezig zijn. Met de juiste boodschap. Een video. Een Instagram-of Facebook campagne…

Mijn creativiteit, ervaring en ideeën inzetten om oplossingen te verzinnen. Communiceren met passie vanuit het hart van identiteit.  Dat breng ik graag overal.

Jan-Jaap Bats

 

De muzikale weergave daarvan tref je hier:

 

 

BlueBats beleven?

​Je kunt me ook inhuren als presentator, dagvoorzitter, host, of bijvoorbeeld panellid. Ook geef ik inspiratiesessies en presentaties over de digitale communicatierevolutie en creatieve content productie.

Meer weten? Laat direct je gegevens achter en ik bel je terug!