Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Tikkie dwars

Je wilt je klant een ervaring geven, een beleving. En nog voordat hij klant is laten voelen wat er leeft. Waar jouw onderneming zich in onderscheidt en waarom je bestaat.

Ons verhaal

 

 

Mijn naam is Jan-Jaap Bats, de drijvende kracht achter BlueBats. Sommigen noemen mij ‘de communicatiedokter’. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van media en (video)communicatie ben ik  nog steeds ‘dwaas genoeg’ te geloven dat dingen waarvan anderen zeggen dat ze niet mogelijk zijn, toch kunnen 😉

Ik geloof dat ontwikkeling van communicatie eigenlijk ontwikkeling van mensen betekent. Ik zie dat God iedereen unieke gaven en talenten heeft gegeven en hij ervan geniet als Hij ziet hoe mensen deze talenten ontwikkelen. Wanneer iemand ontdekt waarom zijn organisatie bestaat, ontdekt hij ook wat over zichzelf.

Mijn creativiteit en ideëen inzetten om oplossingen te verzinnen en daarover verhalen te vertellen, het mooiste wat er is. Communiceren en werken met passie vanuit het hart van identiteit.  Wat een kracht gaat daarvan uit! Dat gun ik iedereen, op elke plek, bij elk bedrijf, in alle organisaties.

Jan-Jaap Bats

De muzikale weergave daarvan tref je hier:

 

 

BlueBats beleven?

​Je kan me ook inhuren als presentator, dagvoorzitter, host, panellid, of bijvoorbeeld motivational speaker. Ook geef ik overal in Nederland op aanvraag inspiratiesessies en presentaties over innovatieve communicatie, creatieve content productie, video maken, bloggen en ondernemen. Ik doe dit altijd in relatie tot mijn kernbelofte: overal waar ik kom zal ik inspireren tot authentiek communiceren om te motiveren naar makkelijker en sneller creëren. Meer weten? Laat direct je gegevens achter en ik bel je terug!