Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Tikkie dwars

Je wilt je klant een ervaring geven, een beleving. En nog voordat hij klant is laten voelen welke waarde je toevoegt. Waarom je bestaat en waar jouw onderneming zich in onderscheidt.

Mijn verhaal

 

 

Mijn naam is Jan-Jaap Bats, de drijvende kracht achter BlueBats. Sommigen noemen mij de ‘communicatiedokter’. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van media en (video)communicatie, geloof ik nog steeds dat dingen waarvan anderen zeggen dat ze niet mogelijk zijn, toch kunnen.

Ik geloof dat het begrijpen van het waarom van je bestaan fundamenteel is voor het ontwikkelen van een goede communicatiestrategie. Werken vanuit een ‘framework’, een structuur, geeft daarna houvast voor het bepalen van communicatiekanalen. Waarschijnlijk heeft jouw bedrijf of organisatie die al. Dan denk ik via het slimme Google-model graag mee over de inhoud (content) daarvan. Wie weet wil je meer focus in je social media kanalen. Of vaker aanwezig zijn. Met de juiste boodschap. Een video. Een Instagram-of Facebook campagne…

Mijn creativiteit, ervaring en ideeën inzetten om oplossingen te verzinnen. Verhalen vertellen, het mooiste wat er is. Communiceren en werken met passie vanuit het hart van identiteit.  Dat breng ik graag overal, bij elk bedrijf, in alle organisaties.

Jan-Jaap Bats

 

De muzikale weergave daarvan tref je hier:

 

 

BlueBats beleven?

​Je kunt me ook inhuren als presentator, dagvoorzitter, host, panellid, of bijvoorbeeld motivational speaker. Ook geef ik overal in Nederland op aanvraag inspiratiesessies en presentaties over innovatieve communicatie, creatieve content productie, video maken, bloggen en ondernemen. Ik doe dit altijd in relatie tot mijn kernbelofte: overal waar ik kom zal ik inspireren tot authentiek communiceren om te motiveren naar makkelijker en sneller creëren. Meer weten? Laat direct je gegevens achter en ik bel je terug!