Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede

w

janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Tikkie anders

Je wilt je klant een ervaring geven, een beleving. En nog voordat hij klant is laten voelen wat er leeft, waar hij bij betrokken kan raken. Dat leven laten zien en laten stromen. Net zoals het dat bij ons doet. Vol gas, of…?

Ons verhaal

We zijn partners in creatieve communicatie en liefde voor mensen. Startvraag bij elk (klant)gesprek: “Hoe is het met je?” Dat willen we echt weten. Misschien een beetje gek. Dat kan. Maar het past bij ons. 

Een grote gemene deler is de reactie die we ervaren als we bij een nieuwe klant (of bestaande, dat kan natuurlijk ook) de reactie zien als we zeggen: “We zien zeker kansen”. Of, als we aan tafel worden genodigd voor een bepaald product of project: “Wij zien veel potentie in dit idee”.

Want als we zelf het enthousiasme niet voelen, hoe kunnen we er dan passende uitingen bij bedenken?

Onze creativiteit en ideeen inzetten om verhalen te vertellen, het mooiste wat er is. Leven en werken met passie vanuit het hart van Vaders identiteit.  Wat een kracht gaat daarvan uit! Dat gunnen we iedereen, op elke plek, bij elk bedrijf, in alle organisaties.

De muzikale weergave daarvan tref je hier:

We bestaan omdat we ons door God gezegend weten met genoeg ‘dwaasheid’ om te geloven dat we een verschil kunnen maken in de wereld. Zodat we kunnen doen waarvan andere zeggen dat het niet gedaan kan worden.

 

Team BlueBats

Vacature stagiair m/v

​Houd jij van communicatie, heb je een sociaal hart en wil jij ook op bijzondere plekken komen?
Door toename van werkzaamheden mogen wij weer mensen toevoegen aan ons fantastische team!
Wij zoeken ​stagiair(es) die door willen groeien en samen met ons elke dag mensen ‘cadeaus’ willen brengen in de vorm van allerlei creatieve uitingen van hun identiteit.

Ben jij:
– Dol op mensen?
– Enthousiast en sociaal, én heb je gevoel voor taal, beeld en internet?
– Zelfstandig?
– Flexibel inzetbaar?

Kun jij:
– Inleven en denken in plaatjes?
– Je telkens afvragen, wat is het fundament van dit idee?
– Slepen met tafels en stoelen?

En veel belangrijker, wil je:
– Werken in een leuk en enthousiast team?
– Een keuze hebben in het aantal uren dat je maakt?
– Ook elke dag klanten blij maken?

Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zouden het leuk vinden als je ons een CV met korte motivatie stuurt. Dat kan via het contact formulier. Alvast bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Groetjes,

Team BlueBats

Over BlueBats

BlueBats helpt bedrijven en organisaties die willen doorbreken naar het volgende niveau van authentiek communiceren vanuit de kern van hun identiteit. We bedenken en maken creatieve communicatie en zoeken, vinden en raken het hart van mensen, intern en extern. 

Diensten

Identiteits Trajecten, Creatieve Communicatie, Websites, Content Creatie, Socialmedia Kanalen, Videoproducties, Fotografie,
Tekst producties, Drukwerk, Campagnes, Huisstijlen, Events, Presentaties

Contactgegevens

BlueBats Creatieve Communicatie
Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
Mobiel: 06-22 50 58 31