Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Concepten

Na een mooi traject weten we waarom je doet wat je doet, op welke manier. Nu gaan we  communiceren. Ik bedenk en maak de content en concepten die dat voor je gaan doen, met de communicatiestrategie in de hand. Dat geeft rust in de zaak.

Creatief

We gaan de kanalen en inhoud maken om je bedrijf of organisatie  op een vernieuwde en creatieve manier in de markt te zetten. Met kleuren en een ’toon’ die past bij je identiteit. Ik verzin, maak en plaats inspirerende content en maak inzichtelijk waarom het Google-model gaat werken voor jouw bedrijf. Of je nu 250 man in dienst hebt, of zelfstandig ondernemer bent.

BlueBats inspireert, creëert en presenteert, creatieve communicatie met zeggingskracht. Ik doe en deed dit o.a. voor Living Image, Gemeente Enschede, KPMG,  Z-tech, Logique, Zorg-dienstverlener Opella, Universiteit Twente, NextWheels, Stichting Fidelta, Trebbe Bouw, Woerden Sales , Sonrisa Leefstijl coaching, IFES Enschede en tientallen andere bedrijven en organisaties.

Voor hen bedacht en produceerde ik identiteitstrajecten, concepten, websites, video’s, webshops, fotografie, teksten, brochures, inhoud voor social media-kanalen, campagnes, events (presentatie), advertenties, banners, vlaggen, spandoeken, borden, relatiegeschenken en nog veel meer. Aanvraag doen? Neem contact op.