Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Schitteren

Na een mooi traject weten we wat je doet, op welke manier en waarom. Nu gaan we  communiceren. Ik bedenk en maak de middelen die dat voor je gaan doen. Bijvoorbeeld  een vernieuwde website, frisse teksten, video’s, een contentkalender en nog veel meer. Ook kan ik ontzorgen op andere gebieden zoals sales-ontwikkeling.

En dat is drie:

Na de eerste twee stappen is dit de laatste in het BlueBats Business Development traject.  We gaan de kanalen en inhoud bepalen om je bedrijf of organisatie  op een vernieuwde en creatieve manier in de markt te zetten. Anders gezegd: de stralen weer te laten schitteren. Met kleuren en een ‘toon’ die meer past bij je vernieuwde identiteit. Ik verzin, maak en plaats inspirerende content en maak plannen om deze op regelmatige wijze te delen.

BlueBats inspireert, creëert en presenteert, creatieve communicatie met zeggingskracht. Ik doe en deed dit o.a. voor Gemeente Enschede, KPMG,  Z-tech, Logique, MijnTelefoonhouderZorg-dienstverlener Opella, Universiteit Twente, NextWheels, Stichting Fidelta, Trebbe Bouw, Wazda IT-Solutions, en tientallen andere bedrijven en organisaties.

Voor hen bedacht en produceerde ik identiteitstrajecten, concepten, websites, video’s, webshops, fotografie, teksten, brochures, leuke inhoud voor socialmedia-kanalen, campagnes, events (presentatie), advertenties, banners, vlaggen, spandoeken, borden, relatiegeschenken en nog veel meer. Aanvraag doen? Neem contact op