Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede

w

janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Werk

Wat we voor onze klanten doen is een uiting van creativiteit en communicatie. Het staat nooit op zichzelf maar is onderdeel van een dynamisch proces. Het begrijpelijk maken van het fundament daarvan, voor mensen intern en extern, is de kern van BlueBats.

Effect voorbeeld:

Ze wisten het zelf ook niet. Maar ze voelden het wel: we hebben een uniek bedrijf. “Dat komt door onze mensen en hoe wij naar ze kijken. Ze helpen te groeien en te ontwikkelen”. Alleen ze wisten niet goed hoe ze dat zichtbaar moesten maken. Resultaat: een mooi bedrijf, maar niemand die het kende…

Na een traject met de drie compacte sessies waren ze er achter bij Logique in Nijverdal. En toen we het identiteitspaspoort overhandigden, tijdens de kerstborrel met al het personeel, begon ze te huilen. Erna: “Het voelde als een soort geboorte. Eindelijk hadden we, na bijna 6 jaar, concreet in handen waarom we het doen. Voor wie en met welk resultaat. Onze identiteit. Inclusief de visie voor de toekomst en inzichtelijk gemaakt met welke leveranciers, klanten en kostenstructuren. En het mooie is, nu voert BlueBats de uiting ervan zelf bij ons uit en betrekken ze onze mensen erbij”.

Team BlueBats inspireert, creëert en presenteert, creatieve communicatie met zeggingskracht. We doen dit o.a. voor Logique, Gemeente Enschede, KPMG,  Z-tech, Universiteit Twente, Trebbe Bouw, Wazda IT-Solutions en tientallen andere bedrijven en organisaties.

Voor hen bedachten en produceerden we  identiteitstrajecten, concepten, websites, video’s, fotografie, teksten, brochures, leuke inhoud voor socialmedia-kanalen, campagnes, events (presentatie), advertenties, banners, vlaggen, spandoeken, borden, relatiegeschenken enzovoorts.

Soms transformeert het proces een bedrijf van binnenuit. Ze vestigen dan een nieuwe cultuur. Zo mooi. 

 

 

Over BlueBats

BlueBats helpt bedrijven en organisaties die willen doorbreken naar het volgende niveau van authentiek communiceren vanuit de kern van hun identiteit. We bedenken en maken creatieve communicatie en zoeken, vinden en raken het hart van mensen, intern en extern. 

Diensten

Identiteits Trajecten, Creatieve Communicatie, Websites, Content Creatie, Socialmedia Kanalen, Videoproducties, Fotografie,
Tekst producties, Drukwerk, Campagnes, Huisstijlen, Events, Presentaties

Contactgegevens

BlueBats Creatieve Communicatie
Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
Mobiel: 06-22 50 58 31