Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Social Media voor autobedrijven

Je zit op de verjaardag van je nicht en ze komt naar je toe. “Oom Piet, hoe heet dat bedrijf van jou ook alweer”? Ze haalt haar telefoon uit haar zak, gaat naar het zoekvak van Instagram en toetst de naam in.

“Het staat niet op Instagram. Bestaat het wel?

Het is natuurlijk niet leuk maar het is de werkelijkheid. Social media bepaald mede hoe de huidige generatie het bestaansrecht van jouw autobedrijf beoordeelt.

In de praktijk is er vaak weinig tijd voor. In een garage-of autobedrijf wordt onderhoud en reparatie gedaan en auto’s verkocht. Er is wel een Facebookpagina, maar de laatste update daaraan dateert van drie maanden geleden. En Instagram? Oh ja, dat moet altijd nog even aangemaakt worden.

Oplossing
Door het kiezen van een van onderstaande pakketten ontzorgen we je volledig door middel van periodiek onderhoud aan de social media van je auto- of garagebedrijf. Zodat dat knagende gevoel van het missen van online aandacht – en potentiële klanten – tot het verleden behoort!

Hoe werkt het? 
Wij hebben kennis van online media, het autonieuws én het reilen en zeilen binnen autobedrijven. Door een slimme aanpak zijn we in staat om aansprekende inhoud te plaatsen op Facebook, Instagram of beiden. Hierdoor zijn de aangesloten autobedrijven structureel in beeld bij hun doelgroep.

Ieder bedrijf maakt zijn keuze en profiteert van de mogelijkheden. Het basispakket voorziet in tekst en foto’s die als thema het lopende autonieuws bevatten. De volgende trede in de pakketten maakt bedrijfsspecifieke content beschikbaar. Naast algemeen autonieuws verschijnen er dan leuke feitjes, tips en voorraadnieuws van jouw bedrijf op je kanalen. Het grootste pakket bevat naast dit alles een gratis maandelijkse videoproductie van een auto uit de voorraad.

Voorbeeld video:

Pakketten en tarieven

Pakket Brons: 175,- per maand
Algemeen autonieuws, wekelijks, Facebook

Pakket Zilver: 225,- per maand
Algemeen autonieuws, nieuws over het bedrijf, wekelijks, Facebook en Instagram

Pakket Goud: 495,- per maand
Algemeen autonieuws, nieuws over het bedrijf, wekelijks, Facebook en Instagram
Autovideo maandelijks

Aanmaken Instagram: 195,-

Losse videoproductie: 395,-

Direct contact: janjaap@bluebats.nl