Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede

w

janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Explosie

Iedereen heeft een wolk onzichtbare ‘communicatie-benzinedamp’ in zijn hart. Wij zoeken hem op en laten er een vonk in vallen. 

In vertrouwde handen

Die handen zitten vast aan de grootste waarde van ieder bedrijf of organisatie, mensen. Mensen met veel potentie. Wij behandelen opdrachtgevers en hun mensen net zoals we zelf behandeld willen worden: met enthousiasme, respect en nieuwsgierigheid. 

Communicatiekracht zit in iedereen. Via een slimme aanpak gebruiken we dit en werken toe naar een sterke en helder omschreven identiteit en schrijven die op in taal die iedereen makkelijk kan begrijpen.

Zo kunnen we adviseren, creëren en communiceren vanuit de kern. Voor het (opnieuw) ontdekken daarvan hebben we een compact traject samengesteld bestaande uit drie modules.  Bel even of stuur een bericht, dan vertellen we er alles over.

Goede communicatie doet iets. Zet in beweging. Raakt en inspireert. En trekt nieuwe potentiele ambassadeurs aan.

 

Over BlueBats

BlueBats helpt bedrijven en organisaties die willen doorbreken naar het volgende niveau van authentiek communiceren vanuit de kern van hun identiteit. We bedenken en maken creatieve communicatie en zoeken, vinden en raken het hart van mensen, intern en extern. 

Diensten

Identiteits Trajecten, Creatieve Communicatie, Websites, Content Creatie, Socialmedia Kanalen, Videoproducties, Fotografie,
Tekst producties, Drukwerk, Campagnes, Huisstijlen, Events, Presentaties

Contactgegevens

BlueBats Creatieve Communicatie
Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
Mobiel: 06-22 50 58 31