Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Schetsen

Communiceren met zeggingskracht gaat zoveel makkelijker als je weet waarom je bestaat. Tijdens deze tweede fase van ons traject produceren we het identiteitspaspoort.

Hoe we dat doen

[Video onderaan] Het wordt in korte tijd het meest gezochte document in de bedrijven van onze klanten: het BlueBats Identiteits paspoort (foto boven). Iedereen wil het zien, er even in bladeren en een visie geven over wat er staat. En daarna gaan ze meehelpen aan het realiseren van de inhoud…

We zijn  in fase twee van ons BlueBats Business Development traject en schrijven op wat we hebben gehoord en gezien en gevoeld tijdens het schatgraven. Het waarom van het bestaan van je bedrijf of organisatie, hoe dat tot uiting komt en met welk resultaat. En natuurlijk ook de uitkomsten van de S.W.A.T. analyse en het Canvas model.

Door de uitgekiende vormgeving, het formaat (liggend A3) en de korte teksten is het een toegankelijk document. Er staat een sfeer impressie in via creatieve foto’s. Tevens onze visie: hier staan we nu, daar willen we heen en zo gaan we daar komen. En desgewenst geven we handen en voeten aan het oplossen van knelpunten en het maken van verfrissende marketingboodschappen.

In deze video vat Jan-Jaap samen wat de kracht is van het BlueBats Identiteitspaspoort:

Natuurlijk kan je je marketingmiddelen ook los bij ons inkopen. We helpen je graag met een nieuwe website, video’s, social media kanalen, blogs, teksten, banners en tientallen andere producten. Deze dienen allemaal hetzelfde doel: mensen die een uiting van jou of je organisatie zien en denken: dat wil ik hebben!