Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
w
janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Communiceren

Communiceren met zeggingskracht gaat makkelijker als je weet waarom je bestaat. Het instrument daarvoor is het BlueBats identiteitspaspoort.

Hoe we dat doen

[Video onderaan] Na de strategie-sessies leggen we de uitkomsten vast in het BlueBats identiteitspaspoort. Hierin komt op compacte en toegankelijk wijze de strategie te staan en hoe zich dat vertaalt naar een communicatievisie.

Welke informatie is dat? Het waarom van het bestaan van je bedrijf of organisatie, hoe dat tot uiting komt en met welk resultaat. En natuurlijk de uitkomsten van de S.W.O.T. analyse en het Canvas businessmodel.

Door de uitgekiende vormgeving, het formaat (liggend A3) en de korte teksten is het een fris document. Er staat een sfeer impressie in via creatieve foto’s. Tevens de visie: hier staan we nu, daar willen we heen en zo gaan we daar komen.

Desgewenst geven we handen en voeten aan het oplossen van knelpunten en huren klanten mij voor een periode in, voor het maken van verfrissende marketingboodschappen.

In deze video vat Jan-Jaap samen wat de kracht is van het BlueBats Identiteitspaspoort (tekst loopt door onder de video):

Natuurlijk kan je je marketingmiddelen ook los bij me inkopen. Ik help je graag met een nieuwe website, video’s, social media kanalen, blogs, teksten, banners en tientallen andere producten. Deze vertalen de visie, je why, naar de buitenwereld. Via de strategie die we samen hebben bepaald.