Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede

w

janjaap@bluebats.nl
Mobiel: 06-22 50 58 31

Effect

Communiceren met zeggingskracht gaat zoveel makkelijker als je weet waarom je bestaat.

Hoe we dat doen

De meeste bedrijven en organisaties weten wat ze doen en hoe ze het doen. Maar waarom?  Waartoe zijn wij op deze aarde? En waarom is die vraag zo lastig te beantwoorden? Dat heeft te maken met een aantal factoren en één daarvan is ruimte. En de hoeveelheid ervan. Letterlijk en figuurlijk. Benoemd en onbenoemd.

Hoe meer het ‘klimaat’, de cultuur van een bedrijf mens-gericht kan worden, hoe sneller het antwoord er is. We noemen dat weleens: bevrijding naar creativiteit. Hoe we dat doen? Eerst en vooral door te luisteren, oordeelloos luisteren.

Door wie we zijn, wat we vragen, hoe we het vragen en wat mensen voelen als ze met ons werken, inclusief het resultaat, ontstaat veiligheid. In zo’n atmosfeer ontstaan verbondenheid en teamspirit, een positieve drive en nieuwe keuzes, gebaseerd op een doordacht traject met een heldere uitkomst.

Daarna gaan we communiceren.

Onze klanten vertellen ons: “Door jullie gestructureerde aanpak snappen we weer waar we mee bezig waren én waarom”. De klanten van onze klanten zeggen weleens: “Wat jullie voor hen hebben gemaakt klopt echt. Wat ze uiten is in lijn met hun identiteit”.

En dan worden ze soms ook klant…

Over BlueBats

BlueBats helpt bedrijven en organisaties die willen doorbreken naar het volgende niveau van authentiek communiceren vanuit de kern van hun identiteit. We bedenken en maken creatieve communicatie en zoeken, vinden en raken het hart van mensen, intern en extern. 

Diensten

Identiteits Trajecten, Creatieve Communicatie, Websites, Content Creatie, Socialmedia Kanalen, Videoproducties, Fotografie,
Tekst producties, Drukwerk, Campagnes, Huisstijlen, Events, Presentaties

Contactgegevens

BlueBats Creatieve Communicatie
Heersenkampweg 77
7546 PG Enschede
Mobiel: 06-22 50 58 31