Workshops


BlueBats Video Workshop

Inspiratiedag: Leer zelf de basis van videomaken

Je bent een expert. Je hebt kennis of verkoopt iets waar je passie voor hebt. Logisch, maar hoe laat je dat zien? Daar is video erg geschikt voor. Het in beeld zetten van jezelf als expert is niet moeilijk. Maar welke videostijlen zijn er nog meer? Wat kan je qua filmen met een smartphone? En hoe kan je de opnames monteren? Deze en nog veel meer vragen bespreken we tijdens de inspiratieworkshop video maken.

Binnen 1 dag leer je de basis hoe je een video op moet nemen (bijv met een iPhone), dit monteert en dit op je eigen kanaal Workshop Video Maken1op YouTube plaatst. Daarnaast kijken we naar het vormen van jouw videovisie, de sterke groei van video, hoe je daarvan kan profiteren en hoe je het kan delen via je socialmedia kanalen.

Waar moet je zelf voor zorgen?

Je neemt je eigen videocamera of smartphone mee inclusief laptop. Software is in de vorm van MovieMaker (Windows) of iMovie op de meeste laptops standaard aanwezig. Controleer of de bestanden van je camera ook kunnen worden ingelezen in Moviemaker en doe dit van te voren. Een voorbeeld hoe je dat kan doen is te zien in deze video:

 

De gegevens voor alle dagen:

Workshop Video Maken
10.00-16.00 uur, incl lunch. Inloop 9.30 uur.
Kosten: Op aanvraag; inclusief alle drankjes, lekkernijen en lunch
Je ontvangt een factuur per email die moet worden voldaan voor aanvang.
Meer informatie: stuur Jan-Jaap even een mailtje Klik Hier…

 

 

Workshops videomaken voor het leren van de de basis van een videoproductie worden door heel Nederland gegeven. Ze vinden op aanvraag doorgang bij een minimaal aantal van 6 deelnemers.