Over BlueBats

BlueBats is het communicatie productie bedrijf van Jan-Jaap Bats. Hij zit al meer dan 20 jaar in de reclame- en uitgeverswereld. Jan-Jaap is gespecialiseerd in het afnemen van interviews die het hart raken en de aandacht vestigen op wat de mens en het bedrijf uniek of bijzonder maakt. Ook verzorgt hij via BlueBats identiteitstrajecten, teksten, websites en social mediaprojecten.

Het is zijn passie bedrijven en organisaties te helpen de diepere motivatie te laten zien achter hun manier van zaken doen. Jan-Jaap Bats is van mening dat sterke, authentieke video’s een van de beste manieren is om uw greep op de markt te verstevigen en uw stem te laten horen.

Daarnaast verzorgt BlueBats dagvoorzitterschap, presentatieklussen en moderatie voor groepen en informatie avonden voor gemeenten. De laatste jaren is dit vooral op het vlak van duurzaamheid en innovaties op het gebied van hergebruik van (afval)reststromen.

BlueBats werkt met vele specialisten, waaronder SEO- en Online Branding experts. Samen zorgen ze ervoor dat de beste resultaten gerealiseerd worden.

Neem nu contact met ons op.